Yritys

Henna Varis, yrittäjä

Syystervehdys jokaiselle!


Olen hoiva- ja kotipalvelualan yrittäjä Kemissä. Kemissä olen syntynyt 1976 ja tänne aion myös jäädä. Olen valmistunut kotikaupungissani Terveydenhuolto oppilaitoksesta lähihoitajaksi 1995 ja psykiatriaan suuntautuneeksi sairaanhoitajaksi Kemi-Tornion Ammattikorkeakoulusta vuonna 2000. Olen työskennellyt pitkään vanhusten kanssa sekä mielenterveys ja päihdetyössä Kemin ja Tornion alueella.

Olen erittäin lapsirakas ja perhettä minulle on siunaantunut neljän lapsen verran. Esikoiseni on jo ammattiin valmistunut ja kuopus lähtee ensi syksynä koulutielle. Lapsiamme olemme aina tukeneet harrastusten pariin jossa energiat voi purkaa hyvällä tavalla ja joka tuottaa heille suurta mielihyvää. Mieheni on toiminut pitkään myös yrittäjänä ja tukee minuakin yrittäjyyden haasteissa.

Marraskuussa 2017 Kemissä aloitin uuden hoiva- ja kotipalvelun, tarjoten ikäihmiselle kotipalvelun lisäksi myös päivähoivaa. Olen sairaanhoitajan työssäni jo yli vuosikymmenen aikana todennut tämän tarpeellisuuden niin ikäihmisten kuin omaishoitajienkin hyvinvoinnin kannalta, erittäin tärkeäksi. Yksinäisten ikäihmisten on tarpeellista saada toisten ihmisten seuraa, huolenpitoa ja virikkeitä elämään, vaikka kodista ulos lähteminenkin vaatisikin ponnisteluita ja kosketus ulkomaailmaan olisi jo kapeutunutta.

Päivähoiva tarjoaa mahdollisuuden turvalliseen ja mukavaan yhdessä tekemiseen, olemiseen, seurusteluun, hyvään ruokaan ja tarvittaessa myös saunapalveluun. Jokainen osallistuu oman toimintakykynsä mukaan, ja tärkeintä tässä on yhdessä oleminen kiireettömässä tilassa. Huomioiduksi ja kuulluksi tuleminen, kanssakäyminen niin henkilökunnan kuin toisten ikäihmisten kanssa ovat ihmisen perustarpeita.

Raskasta mutta niin arvokasta omaishoitajan työtä tekevän olisi hyvä saada lepopäiviä oman asioimisen ja henkisen hyvinvoinnin kannalta. Päivähoiva on paikka, jossa omaisenne on varmassa ja hyvässä hoivassa päivän ajan, jolloin sinulla on mahdollisuus toteuttaa omia asioita. Onko se sitten uimahallissa, kampaajalla tai ystävän luona käynti, vaiko unentarpeen täyttämistä ja asioimista.                                                                        

 

Ota yhteyttä niin keskustellaan avun tarpeestanne.

 

Terveisin

 

Henna Varis

Hennan Hoiva ja Kotiapu tmi
Larintie 50, 94700, Kemi
p. 044 527 2949
Hennanhoiva@gmail.com
www.hennanhoiva.fi
Y-tunnus 2843137-1

Hennan Hoiva ja Kotiapu - Täyden Palvelun Hoivaa - soita 044 527 2949